Megbízható cég, megbízható termék, biztos szervizháttér: EP SZERVIZ KFT és müködik az iroda! 

SHARP márkaszerviz


2007-ben a Sharp elkezdte az új nagy sebességű, fekete fehér nyomtatók forgalmazását.Ezeket a termékeket megbízhatóság, tartósság, termelékenység és nagy kapacitás jellemzi, és úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen üzleti környezetben értékes eszközzé váljanak. A Sharp fekete fehér nyomtatók tökéletesek a mindennapos nyomtatási és másolási feladatokhoz. A Sharp irodai színes fénymásológépek értékesítésével ügyfeleink érthetőbb és hatékonyabb kommunikációt tudnak megvalósítani az irodai munkában. A Sharp színes fénymásoló nyomtatók gyorsak megfizethetőek és könnyű a használatuk. A Sharp színes fénymásoló nyomtatók használatával dokumentumaink professzionálisabb benyomást keltenek, kellemesebb olvasni és magukra irányítják a tekintetet.

SHARP fénymásoló nyomtató rendszer

 

SHARP AR-5420 fénymásoló nyomtató rendszer
SHARP AR-5420 fénymásoló nyomtató rendszer

SHARP AR-5420 fénymásoló nyomtató rendszer

Fejlett digitális funkciókat ultrakompakt külsőbe építve a SHARP AR-5420 fénymásoló nyomtató rendszer kiemelkedő minőségi mutatói elérhetővé teszik a gyors, kiváló minőségű másolatok készítését. kitűnő minőségű másolatokat teremt kis irodai illetve otthoni környezetben.

Főbb jellemzők:

Elöltöltős papírfiók, amely 250 lap kapacitású illetve 50 lapos kézi adagolás
Kompakt felépítés, ami szükségtelenné teszi másolat kirakó tálca használatát
Zoom tartomány 25-400 %-ig
8 mp első másolat
Festékkímélő üzemmód
Kiemelkedő minőségű (600dpi) digitális lézermásolás
Energiatakarékos üzemmód
Fotó másolási funkció


SHARP színes másoló nyomtató


SHARP MXM160D fénymásoló nyomtató
SHARP MXM160D fénymásoló nyomtató


SHARP MXM160D színes másoló nyomtató és szkenner

A SHARP MXM160D színes másoló nyomtató és szkenner az első olyan megfizethető multifunkciós megoldás, mely kompakt külsőben egyesíti a rugalmas funkcionalitást és kiemelkedő tulajdonságokat. A SHARP MXM160D digitális fénymásolók nagy sebességű kétoldalas másolás és helyi nyomtatás mellett akár A3-as méretben is lehetővé teszi a színes szkennelést, mellyel a mai felgyorsult üzleti életben irodája grafikus igényeinek is eleget tesz. A SHARP MXM160D fénymásoló készülékbe beépített duplex és elektronikus szorter egysége  lehetővé teszi a hatékony és megbízható kétoldalas másolást és nyomtatást. A SHARP MXM160D multifunkciós készülékbe beépíthető faxkártya segítségével felgyorsíthatja irodája faxolási sebességét. Ezenfelül a SHARP MXM160D nyomtató fénymásoló kiegészítők választékából olyan rendszerré építheti fel, mely alkalmazkodik irodája igényeihez. Akár egy kis irodában, akár nagyobb munkacsoportban működik, a SHARP MXM160D fénymásoló erejével és könnyű kezelhetőségével biztosítja a teljes dokumentumkezelés folyamatosságát. 
 Főbb jellemzők:

Egyszer szkennel/Sokat nyomtat funkció
Elektronikus szortírozás
Beépített folyamatos duplex egység
Sokoldalú képszerkesztési funkciók
600dpi helyi nyomtatás alapkiépítésben
Fejlett SPLC (Sharp Tömörített Nyomtató Nyelv) nyomtatás
Kétoldalas nyomtatás
LCD kijelző
Színes szkennelés 600dpi-vel akár A3-as méretig
Gombkezelő (Button Manager) a gyors és könnyű szkenneléshez
SharpdeskTM dokumentumkezelő szoftver
Hálózati nyomtatási, szkennelési lehetőség  MXNB10 használata esetén


SHARP digitális fénymásolók


SHARP MX2600N színes fénymásoló
SHARP MX2600N színes fénymásoló


 

A SHARP MX2600N színes digitális fénymásoló új minőségi szintet jelent a nagyteljesítményű színes multifunkciós készülékek piacán.  A SHARP MX2600N digitális fénymásoló készülék kiváló minőségű dokumentumokat készít, amelyeket professzionális utómunkával képes ellátni. Fekete-fehér és színes dokumentumokat egyaránt 26 oldal/perc nyomtatási sebességgel képes előállítani. 

A készülék tulajdonságai:

Nagy papírkapacitás; gyors lapolvasási sebesség; nagyméretű színes LCD kijelző praktikus bélyegkép nézet funkcióval; betolható billentyűzet; hatékony termelékenységet biztosító eszközök; 80 GB méretű merevlemez és opcionális kiegészítők széles köre: az egész készüléket a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. Az Ön számítógépe és a SHARP MX2600N
színes multifunkciós készülékek beépített merevlemezén egyaránt elérhető integrált dokumentumkezelés megkönnyíti irodája kommunikációját, hatékonyan oszthatnak meg információkat, szkennelhetnek és elektronikusan továbbküldhetnek adatokat. 


Főbb jellemzők:

Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Archiválás

26 fekete-fehér-26 színes Oldal/perc
Papírkapacitás: alapkiépítésben 1100 lap, maximum 5600 lap
Csúcsminőségű 1200 x 1200 dpi felbontású nyomtatás
Nagyméretű érintésvezérelt színes LCD kezelőpanel bélyegkép nézettel és opcionális visszatolható billentyűzettel az adatbevitelhez
Percenként 50 színes vagy fekete-fehér eredeti beolvasása


EP-Szerviz Kft. Márkaképviselet    |   1149 Budapest, Angol u. 42.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu